sirah kaca

Babagan awake dhewe

babagan-img-2
babagan-img-3
babagan-img-4
babagan-img-1

Pambuka perusahaan

Xiamen Xingchangjia Non-standar Automation Equipment Co., Ltd.

Xiamen Xingchangjia Non-standar Automation Equipment Co., Ltd. khusus ing mesin deflashing Karet, mesin pemotong strip karet, mesin pemotong bobot otomatis, mesin pemotong slitter karet lan mesin deflashing Cryogenic lan Oven roller.Mesin diekspor menyang Jepang, Eropa lan Amerika Serikat, Asia Tenggara lan wilayah jaban rangkah liyane.

Produk Show

nuduhake-1

Mesin Deflashing Karet

Tanpa nitrogen beku lan cair, nggunakake prinsip aerodinamika, nyadari penghancuran pinggiran otomatis produk cetakan karet.Efisiensi produksi: bagean siji saka peralatan iki padha karo 40-50 kaping operasi manual.Orane katrangan ditrapake: diameteripun njaba 3-100mm, diameteripun tanpa requirement baris produk.

Mesin Deflashing Cryogenic

Minangka biasanipun, produk karet, seng, Magnesium, aluminium alloy die casting produk, kekandelan pinggiran, burr lan sumunar bakal luwih tipis tinimbang produk karet biasa, supaya lampu kilat utawa burr embrittlement, kacepetan embrittlement bakal luwih cepet tinimbang produk biasa, supaya kanggo entuk tujuan trimming.Produk sawise trimming, kualitas dhuwur, efisiensi dhuwur.Tansah produk dhewe saka duweke ora ngganti peralatan burring khusus.Bisa nambah trimming (deburring) pf presisi produk lan nduweni tingkat intensif sing dhuwur banget.mesin trimming beku, peralatan iki wis dadi indispensable, digunakake digunakake ing Processing deburring antarane produk karet tliti lan Enterprises die casting.

nuduhake-2
nuduhake-3

Mesin Cutting Strip Karet CNC

Panggeser saka mesin nganggo rel guide linear kanthi presisi dhuwur (kaya biasane, digunakake ing orbit CNC), diselehake ing piso kanthi akurasi sing dhuwur, njamin piso sing tahan lama.Cocog kanggo karet alam, rub sintetis lan bahan plastik liyane, uga kekerasan tartamtu saka macem-macem logam.

Mesin Cutting Silicone

Mesin pemotong silikon, sistem operasi nggunakake PLC minangka unsur kontrol inti lan tampilan layar tutul minangka unsur input data, kang nemen mbenakake safety operasi, akurasi kontrol mechanical lan pangguna-loropaken dibandhingake kontrol tradisional.

nuduhake-4
nuduhake-5

Mesin Pemotong Karet Slitter

Parameter utamane:
1. Nomer Pisau Pabrik: 3 set (2 pcs kanggo siji set)
2. Piranti nglereni piso mudhun: materi tahan, angel.
3. Jembar maksimum: 1000mm
4. Jembar minimal: 20mm
5.Infeed: transmisi drive otomatis
6. diameteripun spindle utama: 50mm
7. Spring spindle utama: Spring tunggal
8. Cutter mbenakake: Single meneng mbenakake
9. Daya: 1.5KW / 2 / 43 (Tembaga, inti motor)
10. Ukuran: 1200mm * 750mm * 1200mm
11. Bobot: 300kg

Kehormatan Perusahaan

pakurmatan-1
pakurmatan-2
pakurmatan-3