sirah kaca

Kabar Perusahaan

  • Instal lan test mesin ing pabrik customer

    Insinyur XCJ tindak menyang pabrik pelanggan, nulungi pelanggan kanggo nginstal lan nguji mesin pemotong lan pakan otomatis, ngajari para pekerja carane mbukak mesin iki. Mesin mlaku kanthi apik. Yen sampeyan duwe pitakon babagan mesin iki, hubungi kita!
    Waca liyane
  • Chinaplas 2024

    Pelanggan sing dihormati, welcome kanggo ngunjungi kita Booth nomer 1.1A86 kanggo Chinaplas 2024 saka April.23th kanggo April.26 ing Hongqiao,Shanghai,China Kita kene nunggu sampeyan!
    Waca liyane
  • Chinaplas expo,2023.04.17-04.20 ing Shenzhen

    Chinaplas expo,2023.04.17-04.20 ing Shenzhen

    Chinaplas Expo, salah sawijining pameran internasional paling gedhe kanggo industri plastik lan karet, bakal dianakake wiwit 17-20 April 2023, ing kutha Shenzhen sing sregep.Nalika jagad navigasi menyang solusi sing lestari lan teknologi canggih, iki kanthi semangat ...
    Waca liyane
  • 2020.01.08-01.10 Asia Rubber Expo, Pusat Perdagangan Chennai

    2020.01.08-01.10 Asia Rubber Expo, Pusat Perdagangan Chennai

    Pambuka: Pameran Karet Asia, sing dijadwalake wiwit tanggal 8 Januari nganti 10 Januari 2020, ing pusat Perdagangan Chennai sing apik, wis siap dadi acara penting kanggo industri karet taun iki.Kanthi tujuan kanggo nyorot inovasi, wutah, lan paling anyar ...
    Waca liyane