sirah kaca

Mesin Potong lan Feed Otomatis

  • Mesin Motong lan Feed Otomatis XCJ-600 #-C

    Mesin Motong lan Feed Otomatis XCJ-600 #-C

    Model lurus munggah lan mudhun
    (Ngangkat cetakan ngisor ora mbusak awak utama mesin cetakan)

  • Mesin nglereni lan dipakani otomatis XCJ-600 # -A

    Mesin nglereni lan dipakani otomatis XCJ-600 # -A

    Fungsi Iku sutable kanggo proses vulkanisasi suhu dhuwur produk karet, tinimbang manual slitting, nglereni, screening, discharging, jamur ngiringake lan njupuk produk lan proses liyane, kanggo entuk cerdas, produksi otomatis. Kauntungan utama: 1. Bahan karet nyata-wektu nglereni, tampilan nyata-wektu, bobot saben karet akurat.2.Avoid personel digunakake ing lingkungan suhu dhuwur.Fitur 1. Mekanisme slitting lan dipakani dilengkapi motor stepper kanggo ngontrol ...
  • Mesin nglereni lan dipakani otomatis XCJ-600 #-B

    Mesin nglereni lan dipakani otomatis XCJ-600 #-B

    Fungsi Iki ditrapake kanggo proses vulkanisasi produk karet ing suhu dhuwur, tinimbang kanthi manual slitting, nglereni, screening, discharging, tilting cetakan, lan njupuk metu produk, supaya entuk produksi cerdas lan otomatis.Keuntungan utama minangka nderek: 1. Nyata-wektu nglereni lan tampilan saka bahan karet, njupuk bobot akurat saben karet.2. Nyingkiri kabutuhan personel bisa kerja ing lingkungan suhu dhuwur.Fitur 1. Slitting lan feedi ...