sirah kaca

produk

Nitrogen cair Cryogenic mesin deflashing

katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Pambuka

Minangka biasanipun, produk karet, seng, Magnesium, aluminium alloy die casting produk, kekandelan pinggiran, burr lan sumunar bakal luwih tipis tinimbang produk karet biasa, supaya lampu kilat utawa burr embrittlement, kacepetan embrittlement bakal luwih cepet tinimbang produk biasa, supaya kanggo entuk tujuan trimming.Produk sawise trimming, kualitas dhuwur, efisiensi dhuwur.

Tansah produk dhewe saka duweke ora ngganti peralatan burring khusus.

Bisa nambah trimming (deburring) presisi produk lan nduweni tingkat intensif sing dhuwur banget.

mesin trimming beku, peralatan iki wis dadi indispensable, digunakake digunakake ing Processing deburring antarane produk karet tliti lan Enterprises die casting.

Parameter utama

Kapasitas Muatan Roller: 80L (Babagan 15 ~ 20kg)
Suhu Max: -150 ℃
Wektu Operasi: < 8 menit (Satu Siklus)
Sumber beku: Nitrogen Cairan
Kapasitas Refrigerating Rated: 1.1kw
Bobot: 200kg
Ukuran: 1200L × 1200H × 2000W (mm)
Daya / Tegangan: 3P 380V 50Hz
Kacepetan Roller: 20-70RPM

Fungsi & Kaluwihan

1.Processing lan njabut mabur pinggiran cilik produk karet, sembarang wangun casting Magnesium alloy.
2. Presisi trimming dhuwur, bisa mbusak lampu kilat cilik lan subtle. (Dipotong kanthi tangan digawe ora bisa nindakake)
3.Efisiensi produksi dhuwur, mesin trimming beku volume pangolahan saben dina sing padha karo 60-80 trampil.
4.Aja ngrusak permukaan produk, nambah tampilan kualitas produk, nambah umur layanan produk.
5.Tingkat pass kualitas trimming dhuwur, tingkat maringaken produk rampung tetep ing luwih saka 98%.
6.Tutup area cilik, mesin trimming beku peralatan tambahan bebarengan karo mung perlu 10 meter persegi.
7. Ngurangi biaya manual.
8. Meningkat resistance oksidasi saka casting lumahing sawise perawatan, nambah gesang prodhuk.
9.Aja ngrusak permukaan casting, nambah tampilan kualitas produk, nambah umur layanan produk.
10. Gampang Operasi: Mung kudu dilebokake ing produk, pencet tombol, banjur bisa mbusak produk.
11. Resik lan ora kena kontaminasi.

Aplikasi Khas

Bagian Rumit Karet
Komponen Aerospace Miniatur
Parts Karet Otomotif
Bagian Karet Sintetis Presisi
Bagéan Plastik Presisi
Bagian Mikroelektronik
Komponen Elektronika Kompleks
Seng, Magnesium, Aluminium Die Casting
Segel Presisi


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita