sirah kaca

produk

Mesin Pemotong Strip Karet CNC: (Logam sing Bisa Disesuaikan)

katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Pambuka

Mesin Potong Strip Kab Jembaré nglereni Mesa Shear Length Ketebalan Cutting SPM Motor Bobot resik ukuran
Model Unit: mm Unit: mm Unit: mm
600 0~1000 600 0~20 80/min 1,5kw-6 450 kg 1100*1400*1200
800 0~1000 800 0~20 80/min 2,5kw-6 600 kg 1300*1400*1200
1000 0~1000 1000 0~20 80/min 2,5kw-6 1200kg 1500*1400*1200

specifications khusus kasedhiya kanggo pelanggan!

Fungsi

Mesin pemotong minangka peralatan otomatis serbaguna lan profesional sing cocog kanggo nglereni macem-macem bahan kalebu karet alam, karet sintetis, bahan plastik, lan uga kekerasan logam tartamtu.Kemampuan kanggo Cut bahan menyang macem-macem formulir kayata ngudani, pamblokiran, lan malah filamen ndadekake solusi nglereni Highly fleksibel lan efisien.

Dibandhingake karo cara nglereni manual, mesin iki menehi akeh kaluwihan.Kaping pisanan, nambah produktivitas kanthi ngotomatisasi proses pemotongan.Pemotongan manual bisa akeh wektu lan tenaga kerja, dene mesin kasebut beroperasi kanthi presisi lan kacepetan, njamin potongan sing konsisten lan akurat saben wektu.Iki ora mung ngirit wektu nanging uga nyuda kemungkinan kesalahan utawa inconsistencies ing produk pungkasan.

Kauntungan utama liyane nggunakake mesin pemotong iki yaiku keamanan sing ditambahake.Pemotongan manual bisa uga kalebu alat sing cetha lan mesin abot, sing nyebabake risiko kanggo operator.Kanthi otomatisasi sing diwenehake dening mesin, operator bisa ngindhari kontak langsung karo alat pemotong, nyuda potensial kacilakan utawa ciloko.Iki ningkatake lingkungan kerja sing luwih aman lan nyuda masalah tanggung jawab.

Salajengipun, mesin nglereni nawakake tingkat dhuwur saka versatility lan pangaturan dhewe.Iki ngidini pangguna kanggo nyetel paramèter nglereni kayata ambane, jembaré, lan kacepetan miturut syarat tartamtu.Keluwesan iki njamin mesin bisa nangani macem-macem bahan kanthi kekerasan lan kekandelan sing beda-beda, menehi potongan sing tepat lan resik saben wektu.

Saliyane kemampuan nglereni, mesin uga nawakake fitur sing nambah efisiensi sakabèhé.Iki kalebu fitur kaya mekanisme dipakani lan discharge otomatis, ngidini operasi terus-terusan tanpa perlu campur tangan manual.Iki ora mung nambah produktivitas nanging uga nyuda tenaga kerja lan biaya sing gegandhengan.

Sakabèhé, mesin nglereni minangka alternatif sing unggul kanggo cara nglereni manual, nyedhiyakake produktivitas sing luwih dhuwur, safety sing luwih apik, lan fleksibilitas sing luwih apik.Kapabilitas lan keluwesan otomasi ndadekake aset kasebut dadi aset penting ing industri sing mbutuhake pemotongan bahan sing efisien lan tepat.Apa iku nglereni karet alam, karet sintetik, plastik, utawa logam tartamtu, mesin iki ngirim asil konsisten lan kualitas dhuwur, nggawe pilihan dipercaya kanggo nglereni otomatis.

Kaluwihan

1.The panggeser saka mesin adopts dhuwur tliti linear guide alur (minangka biasanipun, iku digunakake ing CNC orbit), incised ing piso karo akurasi dhuwur, njamin piso wearproof.
2. Panel kontrol layar demek sing diimpor, ing fungsi produk otomatis ngitung, kontrol motor servo, akurasi feed ± 0,1 mm.
3. Pilih piso baja khusus, presisi ukuran potong, irisan kanthi rapi;Nganggo desain geser jinis bevel, nyuda gesekan, blanking ing proses blanking kacepetan luwih cepet, luwih prigel lan umur layanan dawa, nyandhang-nolak.
4. Gampang operate panel kontrol, kontrol numerik nampilake font gedhe, fungsi lengkap, bisa ngawasi proses operasi lan fungsi weker otomatis.
5. Ing sensor pinggiran pisau, sensor roller feed lan feeder fungsi perlindungan "lawang safety", njamin safety personel operasi.(kontrol manual utawa sikil tradisional, ora aman lan ora trep)
6. Penampilan mesin sing apik, bahan internal sing apik, teknologi pangolahan ilmiah, fungsi sing paling kuat.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita