sirah kaca

Mesin Separator

  • mesin pamisah daya Air efisien dhuwur

    mesin pamisah daya Air efisien dhuwur

    Fitur lan kaluwihan mesin Mesin kasebut nawakake sawetara fitur lan kaluwihan sing ndadekake alat sing efisien lan trep ing macem-macem industri.Kaping pisanan, dilengkapi kontrol numerik lan antarmuka layar tutul, supaya gampang lan akurat nyetel paramèter.Iki ora mung ngirit wektu nanging uga njamin kontrol sing tepat babagan operasi mesin.Kapindho, mesin kasebut digawe nggunakake baja tahan karat 304 sing berkualitas tinggi, menehi tampilan sing apik lan tahan lama ...
  • Mesin pamisah karet

    Mesin pamisah karet

    Prinsip kerja Fungsi utama produk iki yaiku pamisahan burr lan produk sing wis rampung sawise proses pembongkaran pinggiran.Burrs lan produk karet bisa dicampur bebarengan sawise demolition saka mesin pinggiran, separator iki bisa èfèktif misahake burrs lan produk, nggunakake prinsip geter.Bisa ningkatake efisiensi kanthi nggunakake gabungan mesin pemisah lan pinggiran.Tipe B ukuran: 1350*700*700mm Ukuran tipe A: 1350*700*1000mm Motor: 0.25kw Tegangan:...