sirah kaca

produk

Mesin nglereni lan dipakani otomatis XCJ-600 #-B

katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Fungsi

Iki ditrapake kanggo proses vulkanisasi produk karet ing suhu dhuwur, tinimbang kanthi manual slitting, nglereni, screening, discharging, tilting cetakan, lan njupuk metu produk, supaya entuk produksi cerdas lan otomatis.Keuntungan utama minangka nderek: 1. Nyata-wektu nglereni lan tampilan saka bahan karet, njupuk bobot akurat saben karet.2. Nyingkiri kabutuhan personel bisa kerja ing lingkungan suhu dhuwur.

Fitur

1.Slitting lan mekanisme dipakani, nggunakake motor stepper kanggo ngontrol stroke slitting, torsi mechanical tambahan, limiter kanggo film packaging kanggo nduwurke tumpukan lan nyedhiyani unwinding tension.
2. Munggah lan mudhun mekanisme dipakani baris sabuk pindho sinkron, nambah area kontak saka dipakani kanggo mesthekake akurasi karet, nalika Nyingkiri karya amarga saka meksa lokal saka ewah-ewahan bentuk karet roller disebabake masalah kualitas.
3. Otomatis ngebotake lan mekanisme screening, nggunakake dual-saluran dual ngebotake sensor ngebotake lan ngurutake, kanggo mesthekake yen bobot saben karet ing sawetara toleransi pesawat。
4. noto otomatis lan mekanisme transfer, miturut prodhuk utawa jamur perlu kanggo ngalih ing bakal rencana tata.
5.Produk reclaiming mekanisme adopts driji pneumatik kang dibantu dening mekanisme ngangkat lan diatur dening loro sumbu, lan produk bisa dijupuk metu gampang.
Sistem 6.Cutting: adhedhasar mesin timbangan lan mesin pemotong CNC tradisional, luwih kompetitif, efisien lan bisa diidentifikasi lan diowahi.
7. Aksesori listrik kunci nggunakake merek, kanggo njamin stabilitas, akurasi, safety lan kaluwihan liyane.Bagian non-standar digawe saka stainless steel lan alloy, karo kekuatan dawa, umur dawa lan tingkat Gagal kurang.
8. Operasi prasaja, bisa entuk manajemen multi-mesin, realisasi dhasar produksi tanpa awak, mekanis, konsistensi kualitas dhuwur.

Paramèter utama

jembaré nglereni maksimum: 600mm
Ketebalan maksimal pemotongan: 15mm
Jembar tata letak maksimal: 540mm
Dawane tata letak maksimal: 600mm
Daya sakabèhé: 3.8kw
Kacepetan nglereni maksimal: 10-15 pcs / min
Akurasi bobot maksimal: 0.1g
Akurasi feeding: 0.1mm
Model: 200T-300T mesin vakum
Ukuran Mesin: 2300 * 1000 * 2850(H)/3300(Tinggi Total)mm Bobot: 1000kg


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita