sirah kaca

Mesin Potong Karet Kab

  • Mesin pemotong bobot otomatis

    Mesin pemotong bobot otomatis

    fitur Mesin nawakake sawetara fitur lan kaluwihan sing ndadekake alat indispensable ing macem-macem industri.Kaping pisanan, ngidini pangguna nyetel sawetara toleransi sing dibutuhake langsung ing layar, nyedhiyakake keluwesan kanggo nampung spesifikasi lan syarat sing beda.Salah sawijining fitur utama mesin yaiku kemampuan kanggo misahake lan nimbang produk kanthi otomatis adhedhasar bobote.Mesin mbedakake antarane bobot sing bisa ditampa lan ora bisa ditampa, kanthi produk ...
  • Mesin Pemotong Strip Karet CNC: (Logam sing Bisa Disesuaikan)

    Mesin Pemotong Strip Karet CNC: (Logam sing Bisa Disesuaikan)

    Pambuka Mesin Pemotongan Strip Lebar Pemotongan Mesa Panjang Geser Ketebalan Pemotongan SPM Motor Ukuran Bobot Bersih Unit Model: mm Unit: mm Unit: mm 600 0~1000 600 0~20 80/min 1.5kw-6 450kg 1100*1400*12 1000 800 0~20 80/min 2.5kw-6 600kg 1300*1400*1200 1000 0~1000 1000 0~20 80/min 2.5kw-6 1200*1200 1000 0~1000 1000 0~20 80/min 2.5kw-6 1200*1200*1000 khusus kasedhiya kanggo pelanggan 4100!Fungsi Mesin pemotong minangka peralatan otomatis serbaguna lan profesional sing cocog kanggo ...
  • Sitter karet lan mesin pemotong

    Sitter karet lan mesin pemotong

    gambaran produk Ngenalke inovatif Rubber Sitter lan Cutting Machine, produk revolusioner dirancang kanggo menakake karet nglereni lan lungguh tugas.Yen sampeyan ana ing industri manufaktur karet, sampeyan wis ngerti tantangan sing teka karo pemotongan bahan karet sing tepat lan efisien.Ing kana mesin mutakhir kita langkah-langkah kanggo ngowahi revolusi proses produksi sampeyan.The Rubber Sitter and Cutting Machine minangka piranti canggih sing nggabungake adv ...
  • Mesin pemotong karet slitter

    Mesin pemotong karet slitter

    deskripsi produk Apa sampeyan kesel nglereni seprai karet kanthi manual, berjuang karo potongan sing ora rata lan pangukuran sing ora tepat?Ora katon maneh!Kita seneng nampilake Mesin Pemotong Karet Slitter sing canggih, dirancang kanggo ngrevolusi industri karet.Kanthi akurasi lan efisiensi sing luar biasa, mesin iki disetel kanggo nemtokake maneh cara bahan karet dipotong.Mesin Pemotong Slitter Karet dirancang khusus kanggo nyukupi panjaluk industri karet, mbisakake manufaktur ...
  • Mesin Pemotongan Silikon Kanggo Ngapikake Efisiensi Produksi

    Mesin Pemotongan Silikon Kanggo Ngapikake Efisiensi Produksi

    gambaran produk Ngenalke Mesin Cutting Silicone: Revolutionizing Precision Cutting.Dirancang kanthi fitur canggih lan fungsionalitas inovatif, mesin iki disetel kanggo nemtokake maneh cara bahan silikon dipotong lan dibentuk, dadi alat penting kanggo industri kayata manufaktur, otomotif, lan elektronik.Minangka dikarepake kanggo ...