sirah kaca

produk

Mesin pemotong bobot otomatis

katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

fitur

Mesin kasebut nawakake macem-macem fitur lan kaluwihan sing ndadekake alat sing penting ing macem-macem industri.

Kaping pisanan, ngidini pangguna nyetel sawetara toleransi sing dibutuhake langsung ing layar, nyedhiyakake keluwesan kanggo nampung spesifikasi lan syarat sing beda.

Salah sawijining fitur utama mesin yaiku kemampuan kanggo misahake lan nimbang produk kanthi otomatis adhedhasar bobote.Mesin mbedakake antarane bobot sing bisa ditampa lan ora bisa ditampa, kanthi produk sing ana ing kisaran toleransi diklasifikasikake minangka ditrima lan sing ngluwihi kisaran kasebut dilabeli ora bisa ditampa.Proses otomatis iki njamin pangurutan sing tepat lan nyuda wates kesalahan, saéngga nambah akurasi lan efisiensi operasi sakabèhé.

Kajaba iku, mesin ngidini pangguna nyetel jumlah sing dikarepake kanggo saben cetakan, umpamane enem utawa sepuluh potongan.Sawise jumlahe disetel, mesin kanthi otomatis nyedhiyakake jumlah produk sing akurat.Iki ngilangake perlu kanggo pancacahan manual lan nangani, nyimpen loro wektu lan gaweyan.

Operasi otomatis tanpa awak mesin kasebut minangka kauntungan penting liyane.Kanthi njabut perlu kanggo intervensi manual, mesin ngirit wektu nglereni lan discharge.Iki migunani utamane ing skenario produksi volume dhuwur, ing ngendi langkah-langkah irit wektu bisa nyebabake produktivitas lan output sakabèhé.Kajaba iku, operasi otomatis nyilikake risiko deformasi materi karet sing disebabake dening penanganan sing ora bener, kayata kekurangan materi utawa variasi ketebalan pinggiran burr.

Mesin kasebut uga nduweni lumahing jembar 600mm, nyedhiyakake ruang sing cukup kanggo ngolah macem-macem jinis produk karet.Nanging, iku penting kanggo Wigati sing jembaré nglereni nyata 550mm, kang njamin akurasi optimal lan tliti sak proses nglereni.

Paramèter

Model

XCJ-A 600

Ukuran

L1270 * W900 * H1770 mm

Panggeser

Rel guide linear THK Jepang

piso

Pisau baja putih

Stepper Motor Kab

16Nm

Stepper Motor Kab

8Nm

pemancar digital

LASCAUX

PLC/Layar Tutul

Delta

Sistem Pneumatik

Airtac

Sensor bobot

LASCAUX

Produk Aplikasi

Ing babagan aplikasi, mesin kasebut cocog kanggo digunakake karo macem-macem produk karet, ora kalebu produk silikon.Kompatibel karo bahan kayata NBR, FKM, karet alam, EPDM, lan liya-liyane.Versatility iki ngembangake potensial panggunaan mesin ing macem-macem industri lan kisaran produk.

Kaluwihan

Kauntungan utama mesin kasebut yaiku kemampuan kanggo milih produk kanthi otomatis sing ana ing njaba bobot sing bisa ditampa.Fitur iki ngilangi pamriksan manual lan ngurutake, ngirit tenaga kerja lan ningkatake efisiensi sakabèhé.Kapabilitas timbangan sing tepat lan otomatis mesin nyumbang kanggo tingkat akurasi lan linuwih ing proses ngurutake.

Kauntungan liyane sing penting yaiku desain mesin sing dioptimalake, kaya sing digambarake ing gambar sing kasedhiya.Desain mesin ngidini karet kanggo dipakani saka sisih tengah, njupuk flatness banget lan efisiensi maksimum.Fitur desain iki nambah kinerja sakabèhé mesin lan nyumbang kanggo efektifitas ing macem-macem aplikasi.

Kesimpulane, kisaran toleransi mesin, kemampuan ngebotake lan ngurutake otomatis, operasi tanpa awak, lan kompatibilitas karo macem-macem produk karet dadi aset sing ora bisa ditemokake ing macem-macem industri.Kemampuan kanggo ngirit tenaga kerja, nambah efisiensi, lan nyegah deformasi materi nyoroti kepraktisan lan efisiensi.Kanthi lumahing amba lan jembaré nglereni akurat, mesin accommodates sawetara sing godhongé amba saka bahan lan produk.Sakabèhé, fitur lan kaluwihan mesin kasebut minangka solusi sing dipercaya lan efisien kanggo ngurutake lan ngolah produk karet.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita