sirah kaca

produk

Mesin deflash karet (Model Super) XCJ-G600

katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

katrangan produk

Mesin deflash karet model super kanthi diameter 600mm minangka peralatan canggih sing dirancang khusus kanggo mbusak lampu kilat sing efisien saka produk karet, kayata O-rings.Lampu kilat, sing nuduhake keluwihan materi sing metu saka bagean karet sing dicetak sajrone proses manufaktur, bisa mengaruhi fungsi lan tampilan produk pungkasan.Mesin iki dirancang khusus kanggo motong lampu kilat kanthi cepet lan akurat, kanggo mesthekake yen O-ring cocog karo spesifikasi sing dibutuhake.

Salah sawijining fitur utama mesin iki yaiku efisiensi dhuwur.Kanthi wektu trimming mung 20-40 detik saben O-ring, mesin bisa kanthi cepet ngolah produk karet sing akeh banget.Nyatane, efisien banget yen siji mesin bisa nangani beban kerja sing sadurunge mbutuhake telung mesin.Iki ora mung ngirit ruang lan sumber daya, nanging uga nambah produktivitas lan nyuda biaya produksi.

Paramèter teknis mesin nyumbang kanggo kinerja sing nyengsemaken.Ambane tong minyak 600mm lan diameteripun 600mm nyedhiyakake ruang sing cukup kanggo nampung akeh cincin O, saéngga bisa ngolah batch sing efisien.Motor lan inverter 7.5kw sing kuat luwih ningkatake kinerja, njamin operasi sing lancar lan dipercaya.Kajaba iku, dimensi kompak saka 1750mm (L) x 1000mm (W) x 1000mm (H) lan bobot net 650kg nggawe cocok kanggo instalasi ing macem-macem lingkungan manufaktur.

Operasi mesin deflashing karet iki relatif gampang.Kaping pisanan, sakumpulan O-ring, bobote kira-kira 15kg, dimuat ing mesin.Mesin banjur kanthi otomatis trims lampu kilat saka saben O-ring, mesthekake ngethok konsisten lan pas.Lampu kilat sing dipangkas dicopot kanthi efisien, ninggalake O-ring sing resik lan tanpa cacat.Kanthi mekanisme pakan lan discharge otomatis, mesin bisa terus ngolah batch O-ring kanthi intervensi manual minimal.

Mesin iki nawakake sawetara kaluwihan tinimbang metode deflashing manual tradisional.Manual deflashing punika pegawe-intensif lan wektu-akeh, mbutuhake operator trampil kanggo tliti mbusak lampu kilat saka saben O-ring.Ing kontras, mesin iki njamin trimming konsisten lan akurat karo keterlibatan operator minimal.Iki ora mung ngirit wektu, nanging uga nyuda kemungkinan kesalahan manungsa, nyebabake produk rampung sing luwih dhuwur lan seragam.

Ringkesan, mesin deflash karet model super minangka solusi sing efisien lan efektif banget kanggo mbusak lampu kilat saka produk karet, khusus O-rings.Wektu pemangkasan sing cepet, produktivitas sing dhuwur, lan desain sing kompak ndadekake aset sing penting kanggo produsen sing pengin nyepetake proses produksi.Kanthi nandur modal ing mesin iki, bisnis bisa ningkatake efisiensi operasional kanthi signifikan, nyuda biaya produksi, lan ngirim produk karet kanthi kualitas unggul kanggo para pelanggan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita