sirah kaca

produk

mesin deflashing karet hawa anyar

katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Prinsip kerja

Tanpa nitrogen beku lan cair, nggunakake prinsip aerodinamika, nyadari penghancuran pinggiran otomatis produk cetakan karet.

Efisiensi produksi

Piece siji saka peralatan iki padha karo 40-50 kaping operasi manual,kira-kira 4Kg/menit.

Ruang lingkup sing ditrapake

diameteripun njaba 3-80mm, diameteripun tanpa requirement baris produk.

img (1)

Mesin Penghapus Karet\ Pemisah Karet (BTYPE)

img (2)

Mesin De-flashing Karet (JENIS A)

Kauntungan mesin De-flashing Karet

1. lawang discharge karo tutup safety transparent, iku aman lan becik.
2. Grating sensor, nyegah clamp tangan
3. 7 inci layar tutul gedhe, iku luwih gampang kanggo tutul
4. Kanthi 2 semprotan banyu otomatis (banyu lan silikon), iku luwih trep pilih ngowahi kanggo silikon lan produk karet.(Kaya biasane, produk silikon mung kudu nambah banyu, lan produk karet kudu nambah minyak silikon.)
5. Kanthi peralatan reresik vakum otomatis.(Iku luwih migunani lan ngirit wektu kanggo ngresiki potongan sampah sawise motong)
6. Memori otomatis ing layar tutul.(Minangka paramèter sing beda kanggo saben produk, amarga fungsi memori, bisa nyimpen 999 jeneng trimming produk, bisa ngirit wektu, efisiensi dhuwur.
7. Nalika semprotan banyu lan lenga semprotan rampung, mesin wis peralatan weker otomatis, bisa nyegah nyebabake non-conforming amarga kurang banyu.

De-flashing Sampel

img (1)
img (2)
img (3)
img (4)

Prinsip kerja separator karet

Fungsi utama produk iki yaiku pamisahan burr lan produk rampung sawise proses pembongkaran pinggiran.

Burrs lan produk karet bisa dicampur bebarengan sawise demolition saka mesin pinggiran, separator iki bisa èfèktif misahake burrs lan produk, nggunakake prinsip geter.Bisa ningkatake efisiensi kanthi nggunakake gabungan mesin pemisah lan pinggiran.

1

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita