sirah kaca

Produk

  • Xiamen Xingchangjia Non-standar Automation Equipment Co., Ltd Mesin reresik lan pangatusan karet

    Xiamen Xingchangjia Non-standar Automation Equipment Co., Ltd Mesin reresik lan pangatusan karet

    1. Miturut pangembangan anyar industri produk karet silikon, luwih praktis, fungsional, ningkatake kualitas produk lan kaluwihan liyane (kanggo karet silikon, hardware, plastik, kasus ponsel, lan liya-liyane).

    2. Telung klompok prosedur reresik enem tahap, bisa digabungake kanthi bebas, ditrapake kanggo macem-macem kabutuhan pelanggan.

  • Mesin Motong lan Feed Otomatis XCJ-600 #-C

    Mesin Motong lan Feed Otomatis XCJ-600 #-C

    Model lurus munggah lan mudhun
    (Ngangkat cetakan ngisor ora mbusak awak utama mesin cetakan)

  • Mesin nglereni lan dipakani otomatis XCJ-600 # -A

    Mesin nglereni lan dipakani otomatis XCJ-600 # -A

    Fungsi Iku sutable kanggo proses vulkanisasi suhu dhuwur produk karet, tinimbang manual slitting, nglereni, screening, discharging, jamur ngiringake lan njupuk produk lan proses liyane, kanggo entuk cerdas, produksi otomatis. Kauntungan utama: 1. Bahan karet nyata-wektu nglereni, tampilan nyata-wektu, bobot saben karet akurat.2.Avoid personel digunakake ing lingkungan suhu dhuwur.Fitur 1. Mekanisme slitting lan dipakani dilengkapi motor stepper kanggo ngontrol ...
  • mesin pamisah daya Air efisien dhuwur

    mesin pamisah daya Air efisien dhuwur

    Fitur lan kaluwihan mesin Mesin kasebut nawakake sawetara fitur lan kaluwihan sing ndadekake alat sing efisien lan trep ing macem-macem industri.Kaping pisanan, dilengkapi kontrol numerik lan antarmuka layar tutul, supaya gampang lan akurat nyetel paramèter.Iki ora mung ngirit wektu nanging uga njamin kontrol sing tepat babagan operasi mesin.Kapindho, mesin kasebut digawe nggunakake baja tahan karat 304 sing berkualitas tinggi, menehi tampilan sing apik lan tahan lama ...
  • Nitrogen cair Cryogenic mesin deflashing

    Nitrogen cair Cryogenic mesin deflashing

    Pambuka Kaya biasane, produk karet, seng, Magnesium, aluminium alloy die casting produk, kekandelan pinggiran, burr lan sumunar bakal luwih tipis tinimbang produk karet biasa, supaya lampu kilat utawa burr embrittlement, kacepetan embrittlement bakal luwih cepet tinimbang produk biasa, supaya kanggo entuk tujuan trimming.Produk sawise trimming, kualitas dhuwur, efisiensi dhuwur.Tansah produk dhewe saka duweke ora ngganti peralatan burring khusus....
  • mesin deflashing karet hawa anyar

    mesin deflashing karet hawa anyar

    Prinsip kerja Iku tanpa nitrogen beku lan cair, nggunakake prinsip aerodinamika, nyadari perisakan pinggiran otomatis produk cetakan karet.Efisiensi produksi sepotong peralatan iki padha karo 40-50 kali operasi manual, kira-kira 4Kg/menit.Orane katrangan ditrapake diameteripun njaba 3-80mm, diameteripun tanpa requirement baris produk.Mesin Penghilang Kelip Karet Pemisah Karet (BTYPE) Mesin Penghilang Kelip Karet (JENIS) Keuntungan mesin Penghilang Kelip Karet 1. ...
  • Mesin deflash karet (Model Super) XCJ-G600

    Mesin deflash karet (Model Super) XCJ-G600

    katrangan produk Mesin deflash karet model super kanthi diameter 600mm minangka piranti canggih sing dirancang khusus kanggo mbusak lampu kilat sing efisien saka produk karet, kayata O-rings.Lampu kilat, sing nuduhake keluwihan materi sing metu saka bagean karet sing dicetak sajrone proses manufaktur, bisa mengaruhi fungsi lan tampilan produk pungkasan.Mesin iki dirancang khusus kanggo motong lampu kilat kanthi cepet lan akurat, supaya ...
  • Mesin nglereni lan dipakani otomatis XCJ-600 #-B

    Mesin nglereni lan dipakani otomatis XCJ-600 #-B

    Fungsi Iki ditrapake kanggo proses vulkanisasi produk karet ing suhu dhuwur, tinimbang kanthi manual slitting, nglereni, screening, discharging, tilting cetakan, lan njupuk metu produk, supaya entuk produksi cerdas lan otomatis.Keuntungan utama minangka nderek: 1. Nyata-wektu nglereni lan tampilan saka bahan karet, njupuk bobot akurat saben karet.2. Nyingkiri kabutuhan personel bisa kerja ing lingkungan suhu dhuwur.Fitur 1. Slitting lan feedi ...
  • Mesin pemotong bobot otomatis

    Mesin pemotong bobot otomatis

    fitur Mesin nawakake sawetara fitur lan kaluwihan sing ndadekake alat indispensable ing macem-macem industri.Kaping pisanan, ngidini pangguna nyetel sawetara toleransi sing dibutuhake langsung ing layar, nyedhiyakake keluwesan kanggo nampung spesifikasi lan syarat sing beda.Salah sawijining fitur utama mesin yaiku kemampuan kanggo misahake lan nimbang produk kanthi otomatis adhedhasar bobote.Mesin mbedakake antarane bobot sing bisa ditampa lan ora bisa ditampa, kanthi produk ...
  • Mesin Pemotong Strip Karet CNC: (Logam sing Bisa Disesuaikan)

    Mesin Pemotong Strip Karet CNC: (Logam sing Bisa Disesuaikan)

    Pambuka Mesin Pemotongan Strip Lebar Pemotongan Mesa Panjang Geser Ketebalan Pemotongan SPM Motor Ukuran Bobot Bersih Unit Model: mm Unit: mm Unit: mm 600 0~1000 600 0~20 80/min 1.5kw-6 450kg 1100*1400*12 1000 800 0~20 80/min 2.5kw-6 600kg 1300*1400*1200 1000 0~1000 1000 0~20 80/min 2.5kw-6 1200*1200 1000 0~1000 1000 0~20 80/min 2.5kw-6 1200*1200*1000 khusus kasedhiya kanggo pelanggan 4100!Fungsi Mesin pemotong minangka peralatan otomatis serbaguna lan profesional sing cocog kanggo ...
  • Sitter karet lan mesin pemotong

    Sitter karet lan mesin pemotong

    gambaran produk Ngenalke inovatif Rubber Sitter lan Cutting Machine, produk revolusioner dirancang kanggo menakake karet nglereni lan lungguh tugas.Yen sampeyan ana ing industri manufaktur karet, sampeyan wis ngerti tantangan sing teka karo pemotongan bahan karet sing tepat lan efisien.Ing kana mesin mutakhir kita langkah-langkah kanggo ngowahi revolusi proses produksi sampeyan.The Rubber Sitter and Cutting Machine minangka piranti canggih sing nggabungake adv ...
  • Mesin pemotong karet slitter

    Mesin pemotong karet slitter

    deskripsi produk Apa sampeyan kesel nglereni seprai karet kanthi manual, berjuang karo potongan sing ora rata lan pangukuran sing ora tepat?Ora katon maneh!Kita seneng nampilake Mesin Pemotong Karet Slitter sing canggih, dirancang kanggo ngrevolusi industri karet.Kanthi akurasi lan efisiensi sing luar biasa, mesin iki disetel kanggo nemtokake maneh cara bahan karet dipotong.Mesin Pemotong Slitter Karet dirancang khusus kanggo nyukupi panjaluk industri karet, mbisakake manufaktur ...
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2