sirah kaca

Roller Oven

  • Oven Roller Kanggo Vulkanisasi Sekunder Produk Karet

    Oven Roller Kanggo Vulkanisasi Sekunder Produk Karet

    Aplikasi saka peralatan Digunakake kanggo vulkanisasi secondary produk karet kanggo nambah sifat fisik produk.Iku cocok kanggo requirement dhuwur secondary vulkanisasi produk karet 'roughness lumahing, njamin Gamelan saka produk.Karakteristik peralatan 1. Lumahing njero lan njaba piranti digawe saka piring stainless steel 1.5mm 304 kanggo nyegah korosi teyeng.2.100 mm insulasi katun uyah, kinerja pengawetan panas kuwat, bisa ...