sirah kaca

produk

Mesin nglereni lan dipakani otomatis XCJ-600 # -A

katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Fungsi

Iku sutable kanggo proses vulkanisasi suhu dhuwur produk karet, tinimbang slitting manual, nglereni, screening, discharging, jamur ngiringake lan njupuk produk lan pangolahan liyane, kanggo entuk cerdas, produksi otomatis. Kauntungan utama: 1. Bahan karet pemotongan wektu nyata ,tampilan nyata-wektu,bobot saben karet akurat.2.Avoid personel digunakake ing lingkungan suhu dhuwur.

Fitur

  • 1.Mekanisme slitting lan dipakani dilengkapi motor stepper kanggo ngontrol stroke slitting, lan didhukung dening torsi mekanik tambahan lan limiter kanggo film kemasan.Iki njamin nduwurke tumpukan sing tepat lan nyedhiyakake ketegangan unwinding sing dibutuhake.
  • 2.Mekanisme feed line sabuk pindho sinkron munggah lan mudhun nambah area kontak kanggo dipakani, njamin penempatan karet sing akurat nalika nyegah deformasi sing disebabake dening tekanan lokal saka roller.
  • 3. Mekanisme ngebotake lan screening otomatis nggunakake sensor timbangan dual saluran dual kanggo ngebotake lan ngurutake sing tepat, kanggo mesthekake yen saben karet ana ing kisaran toleransi sing ditemtokake.
  • 4. Mekanisme pengaturan lan transfer otomatis ngidini skema tata letak sing fleksibel bisa diganti adhedhasar syarat produk utawa cetakan.
  • 5.Mekanisme reclaiming produk nggabungake driji pneumatik sing dibantu dening mekanisme ngangkat lan diatur dening rong sumbu, supaya gampang kanggo njupuk produk.
  • 6.Sistem pemotongan minangka versi sing luwih apik saka mesin timbangan lan mesin pemotong CNC tradisional, nyedhiyakake daya saing, efisiensi, lan kemampuan kanggo ngenali lan nggawe modifikasi.
  • 7.Aksesoris listrik berkualitas tinggi saka merek terkenal digunakake kanggo njamin stabilitas, akurasi, lan safety.Bagean non-standar digawe saka stainless steel lan bahan campuran sing tahan lama, nyebabake umur dawa lan tingkat kegagalan sing sithik.
  • 8.Sistem iki prasaja kanggo operate lan mbisakake manajemen multi-mesin, ngidini kanggo produksi unmanned lan mechanized karo kualitas konsisten dhuwur.

Paramèter utama

  • jembaré nglereni maksimum: 600mm
  • Ketebalan maksimal pemotongan: 15mm
  • Jembar tata letak maksimal: 540mm
  • Dawane tata letak maksimal: 600mm
  • Daya sakabèhé: 3.8kw
  • Kacepetan nglereni maksimal: 10-15 pcs / min
  • Akurasi bobot maksimal: 0.1g
  • Akurasi feeding: 0.1mm
  • Model: 200T-300T mesin vakum
  • Ukuran Mesin: 2300 * 1000 * 2850(H)/3300(Tinggi Total)mm Bobot: 1000kg

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita