sirah kaca

produk

Xiamen Xingchangjia Non-standar Automation Equipment Co., Ltd Mesin reresik lan pangatusan karet

katrangan singkat:

1. Miturut pangembangan anyar industri produk karet silikon, luwih praktis, fungsional, ningkatake kualitas produk lan kaluwihan liyane (kanggo karet silikon, hardware, plastik, kasus ponsel, lan liya-liyane).

2. Telung klompok prosedur reresik enem tahap, bisa digabungake kanthi bebas, ditrapake kanggo macem-macem kabutuhan pelanggan.


Detail Produk

Tag produk

Karakteristik mesin:

1. Miturut pangembangan anyar industri produk karet silikon, luwih praktis, fungsional, ningkatake kualitas produk lan kaluwihan liyane (kanggo karet silikon, hardware, plastik, kasus ponsel, lan liya-liyane).

2. Telung klompok prosedur reresik enem tahap, bisa digabungake kanthi bebas, ditrapake kanggo macem-macem kabutuhan pelanggan.

3. mesin digawe saka thickened 304 stainless steel, resistance karat, kekuatan dhuwur, gampang kanggo ngresiki.

4.Two kelompok intakes banyu, bisa milih aditif lan banyu resik kanggo reresik.

5.Air bisa dadi piranti pra-pangatusan, nemen nambah efficiency pangatusan, ngurangi konsumsi energi saka dadi panas listrik.

6.Tutul-kontrol antarmuka wong-mesin, operasi prasaja, tampilan intuisi.

7. Iku nganggo Programmable plc minangka inti lan nduweni karakteristik presisi dhuwur lan tingkat kegagalan sing kurang.

8. Bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan lan ukuran peralatan.

Prinsip mesin:

Ngadopsi Tipe Roller (304 # piring layar) positif lan mbalikke tekanan semprotan reresik dhuwur.

Drum dilengkapi karo sawetara nozzle penggemar tekanan dhuwur lan pompa centrifugal multi-tataran, liwat rotasi positif lan negatif saka drum kanggo mbentuk Ora ana titik wuta saka reresik produk.

Sawise reresik, produk bisa garing kanthi cepet kanthi penggemar sentrifugal multi-wing lan pemanas keramik sawise intervensi udara, kabeh proses reresik lan pangatusan bisa rampung.

Lingkup aplikasi:

Cocog kanggo karet, mesin, elektronik, daya, instrumen, instrumentasi, minyak bumi, kimia, penerbangan lan industri otomotif.

Mesin reresik lan pangatusan karet
Model XCJ-QXJ 600
Konsumsi banyu 20L/min(Sawijining reresik 6 menit sekitar 0,1 ton)
Konsumsi listrik 2,5 derajat (Resik lan garing udakara 20 menit)
Drum volume Diameter 600 (6 sudut) dawa 1000mm
Jumlah input tunggal 15-30KG
Total daya / Tegangan 12KW/380V
Ukuran L1520 * W1050 * H1720 mm

 

Xiamen Xingchangjia Non-standar Automation Equipment Co.,Ltd

Info kontak: 13328793013 0592-5623230


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita