sirah kaca

produk

mesin pamisah daya Air efisien dhuwur

katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Fitur lan kaluwihan mesin

Mesin kasebut nawakake sawetara fitur lan kaluwihan sing ndadekake alat sing efisien lan trep ing macem-macem industri.

Kaping pisanan, dilengkapi kontrol numerik lan antarmuka layar tutul, supaya gampang lan akurat nyetel paramèter.Iki ora mung ngirit wektu nanging uga njamin kontrol sing tepat babagan operasi mesin.

Kapindho, mesin kasebut digawe nggunakake baja tahan karat 304 sing berkualitas tinggi, menehi tampilan sing apik lan tahan lama.Iki ora mung nambah estetika nanging uga nambah umur dawa, dadi investasi sing dipercaya kanggo bisnis.

Kajaba iku, mesin dirancang supaya gampang diresiki nalika ngganti model produk.Pemisah kanthi sabuk konveyor kanthi efektif nyegah residu utawa lebu saka nempel ing mesin, nggawe proses reresik kanthi cepet lan ora repot.Fitur iki utamané migunani nalika nangani produk lengket utawa nalika owah-owahan produk sing kerep dibutuhake.

Perbandingan kaluwihan antarane separator udara lan separator geter

Dibandhingake, pemisah geter sadurunge duwe sawetara kekurangan sing diatasi dening mesin tenaga udara anyar.Salah sawijining masalah penting karo pemisah geter yaiku cenderung kedher burr bebarengan karo produk.Akibaté, proses pamisahan ora resik banget, ninggalake burrs utawa partikel sing ora dikarepake dicampur karo produk pungkasan.Mesin tenaga udara anyar, ing sisih liya, njamin pemisahan sing luwih resik, kanthi efektif ngilangi anané burr utawa partikel sing ora dikarepake.

Kerugian liyane saka pemisah geter yaiku kudu ngganti ukuran sieve miturut ukuran produk sing beda-beda.Proses iki mbutuhake wektu lan mbutuhake gaweyan tambahan, sing nyebabake inefisiensi.Ing kontras, mesin separator daya online anyar ngilangake perlu kanggo owah-owahan manual ing ukuran sieve, nyimpen loro wektu lan energi.Desain sing canggih ngidini pamisahan sing efisien tanpa mbutuhake pangaturan konstan.

Pungkasan, mesin pemisah tenaga udara anyar duwe kemajuan desain paling anyar.Makaryakke kanthi kacepetan dhuwur lan efisiensi dhuwur, dadi solusi sing dipercaya lan produktif kanggo macem-macem industri.Salajengipun, ngenggoni papan sing luwih sithik dibandhingake karo pemisah tradisional, ngoptimalake panggunaan wilayah sing kasedhiya.Mesin kasebut efektif banget kanggo misahake produk silikon lan karet, sing nuduhake versatility lan cocog kanggo aplikasi tartamtu.

Kesimpulane, fitur lan kaluwihan mesin kasebut dadi aset penting ing industri.Kapabilitas pangaturan sing efisien lan tepat, konstruksi baja tahan karat sing tahan lama, lan fungsi sing gampang diresiki nyumbangake efektifitas lan umur dawa.Kajaba iku, kaunggulane saka pemisah geter babagan kebersihan lan fitur irit wektu nambah daya tarik.Desain canggih mesin tenaga udara anyar, kacepetan dhuwur, efisiensi dhuwur, lan ukuran kompak dadi pilihan sing apik kanggo misahake silikon, karet, lan produk liyane.

Item Mesin

Separator udara karet

Cathetan

Item No.

XCJ-F600

Ukuran njaba

2000*1000*2000

Dikempalken ing kasus Kayu

Kapasitas

50kg siji siklus

Lumahing metu

1.5

304 Baja Tahan Karat

Motor

2.2KW

Layar tutul

Delta

Inverter

Delta 2.2KW

Sadurunge Pisah

img-1
img-2
img-3
img-4

Sawise Pisah

img-5
img-6

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita