sirah kaca

produk

Bali menyang Shanghai sawise Enem Taun Rising Pangarepan menyang CHINAPLAS 2024 saka Industri

Ekonomi China nuduhake pratandha pulih kanthi cepet nalika Asia dadi lokomotif ekonomi global.Nalika ekonomi terus mbalek maneh, industri pameran, sing dianggep minangka barometer ekonomi, ngalami pemulihan sing kuat.Sawise kinerja sing nggumunake ing 2023, CHINAPLAS 2024 bakal dianakake wiwit 23 - 26 April 2024, manggoni kabeh 15 aula pameran National Exhibition and Convention Center (NECC) ing Hongqiao, Shanghai, PR China, kanthi total area pameran luwih saka 380.000 sqm.Wis siyap nampa luwih saka 4.000 peserta pameran saka sak ndonya.

Tren pasar dekarbonisasi lan panggunaan nilai dhuwur mbukak kunci kesempatan emas kanggo pangembangan industri plastik lan karet sing bermutu.Minangka Asia no.1 plastik lan pameran dagang karet, CHINAPLAS ora bakal ngupayakake upaya kanggo ningkatake pangembangan industri sing dhuwur, cerdas, lan ijo.Pameran iki bali maneh menyang Shanghai sawise nem taun absen, njunjung antisipasi ing industri plastik lan karet kanggo reuni iki ing China Wétan.

Implementasi RCEP Lengkap Ngganti Landskap Perdagangan Global

Sektor industri minangka landasan ekonomi makro lan garis ngarep kanggo pertumbuhan sing stabil.Wiwit tanggal 2 Juni 2023, Regional Comprehensive Economic Partnership (RCEP) resmi dileksanakake ing Filipina, nyatakake implementasi lengkap RCEP ing antarane kabeh 15 penandatangan.Persetujuan iki ngidini kanggo nuduhake keuntungan pembangunan ekonomi lan nguatake wutah perdagangan lan investasi global.Kanggo umume anggota RCEP, China minangka mitra dagang paling gedhe.Ing separo pisanan 2023, total volume impor lan ekspor antarane China lan anggota RCEP liyane tekan RMB 6.1 triliun (USD 8,350 milyar), nyumbang luwih saka 20% kanggo pertumbuhan perdagangan internasional China.Kajaba iku, minangka "Sabuk lan Road Initiative" mengeti 10. mengeti sawijining, ana dikarepake mencet kanggo infrastruktur lan industri Manufaktur, lan potensial pasar ing sadawane rute Sabuk lan Road wis siap kanggo pembangunan.

Minangka conto industri manufaktur mobil, produsen mobil China nyepetake ekspansi pasar ing luar negeri.Ing wolung wulan pisanan 2023, ekspor mobil tekan 2.941 yuta kendaraan, mundhak taun-taun 61.9%.Ing separo pisanan 2023, kendaraan penumpang listrik, baterei lithium-ion, lan sel solar, uga minangka "Telung Produk Anyar" saka perdagangan manca China, nyathet wutah ekspor gabungan 61,6%, nyebabake pertumbuhan ekspor sakabèhé 1,8%. .China nyedhiyakake 50% peralatan pembangkit tenaga angin global lan 80% peralatan komponen solar, kanthi signifikan nyuda biaya panggunaan energi sing bisa dianyari ing saindenging jagad.

Apa konco nomer iki dandan digawe cepet ing kualitas lan efisiensi perdagangan manca, terus-terusan nganyarke industri, lan pengaruh saka "Made in China".Tren kasebut uga nyebabake permintaan kanggo solusi plastik lan karet.Ing sawetoro wektu, perusahaan jaban rangkah terus ngembangake bisnis lan investasi ing China.Saka Januari nganti Agustus 2023, China nyerep total RMB 847.17 milyar (USD 116 milyar) saka Investasi Langsung Asing (FDI), kanthi 33.154 perusahaan sing nandur modal manca sing mentas diadegake, sing nuduhake pertumbuhan 33% saben taun.Minangka salah sawijining industri manufaktur dhasar, industri plastik lan karet akeh diterapake, lan macem-macem industri pangguna pungkasan kanthi semangat nyiapake sumber plastik lan bahan karet sing inovatif lan nggunakake solusi teknologi mesin sing canggih kanggo ngrebut kesempatan sing digawa dening global anyar. lanskap ekonomi lan perdagangan.

Tim panuku global saka panitia acara wis nampa umpan balik positif sajrone kunjungan menyang pasar luar negeri.Sawetara asosiasi bisnis lan perusahaan saka macem-macem negara lan wilayah wis nyatakake antisipasi lan dhukungan kanggo CHINAPLAS 2024, lan wis miwiti ngatur delegasi kanggo melu acara mega taunan iki.


Wektu kirim: Jan-16-2024